rondleiding

Meerdere PGB's beheren met ePGB ExtraLarge

Heeft u meerdere gezinsleden met een PGB of beheert u de PGB's van andere mensen, dan is ePGB ExtraLarge ideaal voor u. Met één gebruikersnaam en wachtwoord kunt u alle PGB's tegelijk beheren. Eenvoudig de administraties van alle PGB's die u beheert op één plek. Bovendien krijgt u een flinke korting op de normale abonnementsprijs.

Neem snel contact met ons op en u kunt binnen een dag aan de slag!

Informatie aanvraag

Vermeld hoeveel PGB's u beheert en wij zullen u zo snel mogelijk alles vertellen over de mogelijkheden van ePGB ExtraLarge!

Telefonische informatie

U kunt ons ook telefonisch bereiken op werkdagen van 9.30 - 17.00 op nummer: 020 - 681 74 43

Veelgestelde vragenKan ik ePGB ExtraLarge ook 30 dagen proberen?

Inderdaad. Neem contact met ons op en u kunt ePGB ExtraLarge proberen. Als u binnen 30 dagen opzegt (per email), hoef u niks te betalen.

Wat kost ePGB ExtraLarge?

Met ePGB Extralarge neemt u voor elk budget dat u beheert een abonnement (small € 9,95, medium € 14,95 of large € 19,95). Vervolgens krijgt u de volgende korting:

  • 2 budgetten: 10% korting
  • 3 budgetten: 15% korting
  • 4 budgetten: 20% korting
  • 5 budgetten: 25% korting

Indien u meer dan 5 budgetten heeft kunt u contact met ons opnemen voor een oplossing op maat.

Is ePGB veilig?

Al uw gegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor u toegankelijk. ePGB staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens en maakt elke dag een back-up van uw administratie. Kortom, uw PGB-administratie doen met ePGB is veilig.

Voor hoe lang sluit ik een abonnement af?

Wij doen niet aan ingewikkelde contracten en ePGB is maandelijks opzegbaar. Wij geloven in ons product en vertrouwen erop dat u het wilt blijven gebruiken.

Online de administratie regelen is dat niet onveilig?

U doet de administratie via een beveiligde verbinding en van alle gegevens wordt een backup gemaakt. Waarschijnlijk is ons systeem een stuk veiliger dan de ouderwetse papieren administratie.

Op welke manier kan ik betalen

Als u een abonnement neemt kunt u maandelijks per automatische incasso betalen. U hoeft alleen uw rekeningnummer in te voeren en hebt dus geen gedoe met creditcards of acceptgiro's.

Maar wat gebeurt er met mijn gegevens?

ePGB is ingeschreven bij het College bescherming Persoonsgegevens en werkt samen met Per Saldo. Wij geven uw gegevens nooit door aan iemand anders. Nooit.

Moet ik een programma installeren?

Alles draait online op de website. U hoeft dus geen programma te installeren en als uw computer ermee ophoudt staan alle gegevens gewoon op onze server.