rondleiding

Wie zijn wij?

Stichting ePGB

Stichting ePGB wil budgethouders een optimaal instrument bieden waarmee ze de administratie en verantwoording van hun pgb digitaal en eenvoudig kunnen realiseren. Dit betekent dat u de pgb-administratie zelf online kunt beheren.

Bovendien werkt stichting ePGB in samenwerking met het ministerie van VWS aan de ontwikkeling van een digitaal verantwoordingsformulier. Daarmee wordt het mogelijk om verantwoordingformulieren digitaal te versturen aan het zorgkantoor of de gemeente.

Hoe is stichting ePGB ontstaan?

Stichting ePGB is in augustus 2007 opgericht vanuit Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk. Met ruim 20.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget in Nederland. Per Saldo zorgt ervoor dat u als budgethouder tot uw recht komt. Door u goed te informeren, door op te komen voor uw rechten, door voor u in de bres te springen bij instanties en bij de politiek. Het Persoonlijk ZorgNetwerk heeft als doel om de PGB thuiszorg met gebruiksvriendelijke systemen persoonlijker en eenvoudiger te maken.

Samen vormen Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk de ideale combinatie om budgethouders een goed, veilig en gebruiksvriendelijk online pgb-administratiesysteem aan te bieden.

Andere diensten

Bent u op zoek naar een zorgverlener? Op www.persaldohulpgids.nl biedt Per Saldo en op www.nationalehulpgids.nl biedt het Persoonlijk ZorgNetwerk u een overzicht van passende zorgverleners bij u in de buurt.