Veelgestelde vragen over ePGB

Vragen en antwoorden

We hebben de meestgestelde vragen voor u op een rij gezet. Mocht u een andere vraag hebben, dan kunt u ons altijd een bericht sturen of ons bellen op nummer: 020 68 174 43.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Geen probleem. Klik op de volgende link om een nieuw wachtwoord aan te vragen.:

Vraag een nieuw wachtwoord aan

Wat is ePGB?

ePGB is een website waarmee u uw pgb kunt beheren. ePGB is veilig, eenvoudig en door iedereen te gebruiken. U kunt u eenvoudig via deze website aanmelden en meteen beginnen. ePGB bestaat uit een systeem waarmee u alle gegevens van uw zorgverleners beheert, de afspraken met zorgverleners invoert en de verantwoordingsformulieren automatisch kunt maken. Bekijk de rondleiding »

Wie is ePGB?

Stichting ePGB is opgericht door Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk. Met ruim 19.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget in Nederland. Het Persoonlijk ZorgNetwerk heeft als doel om de pgb thuiszorg met gebruiksvriendelijke systemen persoonlijker en eenvoudiger te maken. Samen bieden Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk de ideale combinatie om een goed, veilig en gebruiksvriendelijk online pgb-administratiesysteem aan te bieden. Lees meer over ons »

Wat kost ePGB?

We hebben de abonnementen opgedeeld in small, medium, large. Afhankelijk van het aantal zorgverleners betaalt u een maandelijks abonnement, maar u mag het eerst 30 dagen gratis proberen. Bekijk de abonnementen »

Wat betekent de 30 dagen gratis proberen?

Probeer ePGB 30 dagen helemaal gratis, daarna krijgt u de vraag of u door wilt gaan. Dan pas wordt het abonnement gestart en betaalt u het maandelijkse abonnement. Als u niks doet verloopt de proef vanzelf zonder verplichtingen.

Voor hoe lang sluit ik een abonnement af?

Wij doen niet aan ingewikkelde contracten en ePGB is maandelijks opzegbaar. Wij geloven in ons product en vertrouwen erop dat u het wilt blijven gebruiken.

Online de administratie regelen is dat niet onveilig?

U doet de administratie via een beveiligde verbinding en van alle gegevens wordt een digitale kopie (back-up) gemaakt. De gegevens zijn daarmee alleen voor uw ogen toegankelijk en raken niet verloren.

Maar wat gebeurt er met mijn gegevens?

ePGB is ingeschreven bij het College bescherming Persoonsgegevens en werkt samen met Per Saldo. Wij geven uw gegevens nooit door aan iemand anders. Nooit.

Moet ik een programma installeren?

Alles draait online op de website. U hoeft dus geen programma te installeren en als uw computer ermee ophoudt staan alle gegevens gewoon op onze server.

Op welke manier kan ik betalen

Als u een abonnement neemt kunt u maandelijks per automatische incasso betalen. U hoeft alleen uw rekeningnummer in te voeren en hebt dus geen gedoe met creditcards of acceptgiro's.